Tattoo law in Jersey
In Jersey tattooing a person under 16 is banned. A person over 16 but under full age may be tattooed only with the prior written consent of a parent or guardian. Tattooists and their premises must be registered.
Write to me if this rule changes
- Minimum age
- Under 16: tattooing banned
- Parental consent
- Over 16 but under full age: prior written consent of a parent or guardian
- Studio or artist registration or licence
- Registration of the person and of the premises, with the Health and Social Care Commission
- Authority
- Health and Social Care Commission
- Law
- Piercing and Tattooing (Jersey) Law 2002, articles 2 and 6
- Source
- Jersey Law (jerseylaw.je), official consolidated version, read 5 November 2026.
What this page does not cover
It states what the cited text says on the date it was read, translated from the original language. It does not cover other rules that may apply, such as local or regional rules, a studio's own policy or a change in the law since that date. Fields the source does not give are left out. The original text prevails over this summary.
Get an email if this rule changes
Leave your email and we will write to you if the rule for this country changes. Nothing else.